Zakelijk

Beste bezoeker Altec Beveiliging is reeds meer dan 45 jaar uw gecertificeerde partner voor de beveiliging vraagstukken in het MKB, onderwijsinstellingen en de industrie. 
Met een eigen team van gedreven specialisten zorgen we elke dag weer voor de veiligheid van onze klanten.
Dit doen we in onderstaande deelgebieden: 

onze specialisaties:

Inbraakbeveiliging

We leveren volledig gecertificeerde beveiligingssystemen geheel op maat gemaakt conform de huidige verzekerings eisen.

Toegangscontrole

Wie mag waar waneer en hoe lang naar binnen hier en ergens anders dat is toegangscontrole in een notendop. Wij weten er raad mee kijk verder voor onze diensten.

Data / wifi

Data is niet meer weg te denken in deze tijd,.
Het aanleggen van een datanetwerk voor computers, VOIP telefoons en servers is echt veel meer dan kabels trekken en aansluiten.
Afhankelijk van de behoeften van de klant ontwerpen we Uw netwerk bedraad en draadloos.

Is er een bestaand bruikbaar datanetwerk? Wij kunnen dit voor U testen en eventueel als basis gebruiken en uitbouwen naar de hedendaagse behoefte.
Noodverlichtingen

In een noodsituatie is goede verlichting en bewegwijzering van levens belang.
Altec Beveiliging is specialist in het aanleggen en onderhouden van diverse soorten Noodverlichting. geheel conform de geldende normen.

Say hello

Onze motivatie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Ons verhaal

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie idee├źn en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!