Dahua Intercom set

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De Dahua intercom set is zelf te monteren en kan ook door onze monteurs bij U geplaatst worden neem contact op met de afdeling sales voor meer informatie.

Productinformatie

Dahua IP video intercom Wi-Fi kit bestaat uit het Dahua buiten station en de Wi-Fi monitor. De kit wordt geleverd inclusief een 8Gb microSD kaart.

De Dahua is een draadloos WiFi intercom buiten station met een Mifare kaartlezer voor bediening van een elektrisch deurslot. Het buiten station kan worden gebruikt met de gratis Dahua DMSS mobile app. De Dahua kan zeer eenvoudig worden verbonden met het WiFi netwerk en de smartphone app door het met de app scannen van de QR code op de achterkant. Met een 4G of WiFi verbinding op de smartphone kan een audio/video gesprek overal ter wereld worden gevoerd. Port forwarding en andere instellingen op uw router zijn niet nodig. 


Mogelijkheden
Het buiten station beschikt over een 1 megapixel HD camera met zeer brede beeldhoek van 105 graden en is voorzien van een ICR infrarood filter voor goed zicht in het donker. De Dahua buitenpost is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een IP65 classificering voor buiten gebruik. Uiteraard beschikt hij over een gevoelige omnidirectionele microfoon en een luidspreker voor een helder gesprek. Naast gebruik met de mobile app kan de buitenpost worden gebruikt met een of meerdere Dahua intercom binnen monitoren. Zodra de belknop wordt ingedrukt stuurt het buiten station een directe push notificatie naar de smartphone en laat de binnen monitor overgaan. Er kunnen op ieder moment live beelden met de app of binnen monitor worden bekeken.

Het buiten station beschikt over een ingebouwd relais dat bedraad kan worden verbonden met een elektrische deurvergrendeling om op afstand een deur te ontgrendelen of door een Mifare kaart op het buiten station. Neem met de afdeling sales contact op voor geschikte Mifare tags en Mifare kaarten. Er kan een, afzonderlijk te verkrijgen, extern RS485 relais (Dahua DEE1010B) worden aangesloten om een tweede deur of bijvoorbeeld een hek te ontgrendelen. Het DEE1010B relais kan ook als enig relais worden gebruikt en in het gebouw worden geplaatst voor extra veiligheid. Er is de mogelijkheid om een exit knop op het buiten station aan te sluiten voor het ontgrendelen van een deur om naar buiten te gaan. neem met ons contact op indien U meer informatie wenst voor geschikte exit knoppen.

Het is met speciale firmware mogelijk om een externe deurbel te laten overgaan zodra er wordt aangebeld. Het ingebouwde relais voor het aansturen van een elektrisch slot of bijvoorbeeld een hek kan dan niet meer gebruikt worden. Voor het aansluiten van een elektrisch slot of een hek moet dan het optionele Dahua DEE1010B relais worden gebruikt. 

Het buiten station kan worden geconfigureerd en beheerd in de ingebouwde web interface via een browser op een Windows PC. De intercom werkt samen met de gratis smartPSS Dahua Video Management Software (VMS) voor Windows. In de binnenpost kan een microSD van maximaal 64Gb worden geplaatst voor opname van snapshots en audio/video boodschappen. Uploaden van beelden naar een FTP server is ook mogelijk. De beelden van de camera kunnen ook worden opgenomen op een Netwerk Video Recorder (NVR). 

De web interface en de stem in het buiten station kunnen worden ingesteld in het Nederlands, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Engels en Spaans.

Montage
De Dahua buitenpost kan worden gevoed met een niet meegeleverde 12VDC adapter of met Power over Ethernet (PoE 802.3af). Voor installatiegemak raden wij aan twee DC connectoren (vrouwelijk) mee te bestellen voor de binnen monitor en voor het buiten station bij gebruik van een adapter met een DC connector. Geschikte adapters en DC connectoren kunnen worden besteld bij de afdeling Sales.