Over Ons

Wie is Altec Beveiliging ??
We schrijven niet zo graag over ons we laten liever onze klanten over ons vertellen. Maar we snappen dat er ook nog altijd mensen zijn die ons nog niet zo goed kennen.
Voila hierbij dan wat meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor U kunnen betekenen. 

Onze missie

Altec Beveiliging is een Technisch beveiligingsbedrijf met reeds meer dan 45 jaar ervaring. Met onze medewerkers staan we dag en nacht paraat om onze klanten de veiligheid te bieden die ze wensen. Onze missie is om al onze klanten een veilige werk en woon omgeving te geven zodat een ieder lekker slaapt en zich veilig voelt .


Ons team

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken. We maken grote projecten maar zijn zeker ook concurrerend in klein werk.

De particuliere markt is bij ons zeer in opkomst, zowel op het gebied van inbraakbeveiliging als ook camerabewaking.

Onze eigen service medewerkers monteren vakkundig elk gewenst systeem op verzoek van onze klanten.

Onze Sales medewerkers geven U graag het beste advies wat niet alleen past bij uw situatie maar ook bij Uw beurs. 

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van deze heren voor een eerlijk en vakkundig beveiligingsadvies.

Onze Service

Altec Beveiliging is specialist op diverse gebieden de organisatie is een erkend BORG/VEB Beveiligingsbedrijf en een erkend Brandbeveiligingsbedrijf. 

Altec Beveiliging levert diensten voor particulieren, de zakelijke markt en instellingen. Wij leveren gecertificeerde technische beveiligingssystemen op maat en staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Door middel van periodiek onderhoud wordt de levensduur van uw installatie voor vele jaren gegarandeerd. Hiertoe wordt een onderhoudsovereenkomst afgesloten. 

Wij hebben een eigen service dienst bestaande uit vakkundig getrainde monteurs.
we zijn 24 uur per dag bereikbaar op ons service nummer :
045-5660594

Uw Voordeel

Uw voordeel begint op het moment dat U zaken gaat doen met ons. Eerlijke adviezen, duidelijke concurrerende prijzen, kwalitatieve hoogstaande producten, professionele vakkundige montage,  en echte aftersales.

En nog het beste... Het ideale gevoel van veiligheid
ons motto is wij slapen pas als U dat ook doet....

Reviews van onze klanten

Contact gezocht met Altec ivm bedrijfsbeveiliging. kreeg aan de telefoon al de juiste respons. Daarna zeer vlot een bezoek op de zaak waarbij duidelijk en deskundig advies gekregen. De installatie is snel en tot tevredenheid gedaan en het werkt perfect. Verder is de prijs kwaliteit verhouding voor de geleverde installatie en de jaarlijks kosten dik in orde. Dit bedrijf beveel ik met een gerust hard aan


Altec beveiliging heeft bij ons 2 camera`s geplaats ,dit heeft de monteur super gedaan en ook alles goed uitgelegd en zeer netjes geïnstalleerd ,wat ze me aanboden hebben ze ook waar gemaakt voor een zeer goede prijs ,al bij al super , TOP


Ik ben erg tevreden met de alarminstallatie die Altecbeveiliging mij aangeboden en gemonteerd heeft.
Monteurs waren heel vriendelijk en netjes.
Duidelijke instructies en makkelijk te bedienen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding.