Huisbeveiliging om een inbraak te voorkomen

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. Zoals een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking. Zodat u met een gerust hart van huis of naar bed kunt gaan. Bekijk hieronder wat Altec Beveiliging te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies aan voor advies op maat.

Kennismaken

Draadloos Alarmsysteem

De beste manier om inbrekers af te schrikken is met een gecertificeerd alarmsysteem. De draadloze alarmsystemen van Altec Beveiliging waken over uw woning, familie en bezittingen. Via de app bedient u het systeem op afstand. De meldkamer bericht U per direct van een gevaarlijke situatie. 

Zelf beveiligen met professionele Hulp

Indien U zelf uw woonhuis wil beveiligen kunt U ook bij ons terecht.
Wij leveren kant en klare kits voor de beveiliging van Uw woonhuis echter wel voorzien van een gedegen advies en een perfecte helpdesk.
Voor meer informatie neem contact met ons op 

Gecertificeerd inbraak beveiligingssysteem

Alle door ons gemonteerde beveiligingssystemen voldoen aan de hoogste standaard en worden voor onze klanten zorgvuldig samengesteld naar hun wensen en de zwaarte van het risico.
Dat een beveiligingssysteem een stukje maatwerk is zult U wel begrijpen.
Maar wat betekend dat dan voor U en wat zijn de bijkomende kosten?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze buitendienst medewerkers via onze contact pagina en geheel vrijblijvend en gratis zullen ze U exact kunnen vertellen hoe en wat.