COVID-19

Bij Altec Beveiliging B.v. stellen wij de gezondheid van U en onze medewerkers voorop en volgen wij de ontwikkelingen rondom COVID-19 op de voet. Wij zijn blij te zien dat heel Nederland het advies van de overheid en RIVM opvolgt en zoveel mogelijk thuisblijft.

Ook wij volgen de richtlijnen die worden afgegeven vanuit de overheid en RIVM. Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, thuis aan het werk zijn. 

Lees hieronder welke maatregelen wij verder hebben getroffen.

Showroom en kantoren

  • Op dit moment is onze fysieke showroom en de kantoren gesloten.
  • Het is niet meer mogelijk om ons momenteel fysiek te bezoeken. 
  • Ligt jouw pakket nog in onze winkel? Dan kan je deze op komen halen zodra de winkel weer is geopend. Kan je hier niet op wachten? Neem dan contact op met de klantenservice.

Leveren en monteren van bestellingen

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een veilige samenleving, voor U beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om aandacht te geven aan de beveiliging van U en Uw panden.

  • Ons Montage en servicedienst blijft werken en is 7 dagen per week via ons telefoonnummer bereikbaar 
  • Onze storingsdienst blijft natuurlijk zorgen dat alle systemen netjes functioneel blijven voor onze klanten met een serviceovereenkomst.

Klantenservice

  • Onze klantenservice blijft bereikbaar, ook deze collega’s kunnen vanuit huis hun werk doen.
  • Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur bereikbaar via ons telefoonnummer en de mail.     
  • Het is op dit moment erg druk op de klantenservice, hierdoor reageren we later dan je van ons gewend bent. Gezien de bijzondere omstandigheden, hopen we op jouw begrip.

Wij snappen dat onze klanten graag weer bezig willen zijn met de zaken waar ze goed in zijn. Graag helpen we U met onze COVID-19 maatregel detectie daar waar noodzakelijk neem contact met ons op over de mogelijkheden

Van temperatuur scanners tot en met telcamera's alles is mogelijk zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf zo snel mogelijk weer up and running is neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en prijzen.